Undhuh app
educalingo
lanolin

Tegesé saka "lanolin" ing bausastra Basa Malaysia

BAUSASTRA

PANGOCAP SAKA LANOLIN ING BASA MALAYSIA

lanolin

APA TEGESÉ LANOLIN ING BASA MALAYSIA?

Definisi saka lanolin ing bausastra Basa Malaysia

lemak lanolin sing ditampa saka kulit wedhus sing bisa digunakake minangka bahan kulit lan kosmetik.


TEMBUNG BASA MALAYSIA KANG KALARAS PADHA KARO LANOLIN

alin · belin · botulin · capelin · culin · dakelin · disiplin · drumlin · formalin · gabung jalin · gasolin · globulin · inkuilin · insulin · isohalin · jalin · jemalin · kaolin · mandolin · trampolin

TEMBUNG BASA MALAYSIA KANG AWIT KAYA LANOLIN

lanjai · lanjam · lanjang · lanjar · lanji · lanjuk · lanjung · lanjur · lanjut · Lanoh · lans koperal · lanset · lansing · lantai · lantak · lantam · lantan · lantang · lantanida · lantanum

TEMBUNG BASA MALAYSIA KANG WUSANANÉ KAYA LANOLIN

kompelin · lilin · lin · marlin · maskulin · maslin · merlilin · mielin · multidisiplin · mursalin · nyalin · panglin · pelin · penisilin · pilin · poplin · porselin · ptialin · salin · tanglin

Dasanama lan kosok bali saka lanolin ing bausastra dasanama Basa Malaysia

DASANAMA

Pertalan saka «lanolin» menyang 25 basa

PAMERTAL

PERTALAN SAKA LANOLIN

Weruhi pertalan saka lanolin menyang 25 basa nganggo Basa Malaysia pamertal multi basa kita.

pertalan saka lanolin saka Basa Malaysia menyang basa liyané kang kasuguhaké ing perangan iki kajupuk saka pertalan statistik otomatis; ing ngendhi inti unit pertalan yaiku tembung «lanolin» ing Basa Malaysia.
zh

Pamertal Basa Malaysia - Basa Cina

羊毛脂
1,325 yuta pamicara
es

Pamertal Basa Malaysia - Basa Spanyol

lanolina
570 yuta pamicara
en

Pamertal Basa Malaysia - Basa Inggris

lanolin
510 yuta pamicara
hi

Pamertal Basa Malaysia - Basa India

लानौलिन
380 yuta pamicara
ar

Pamertal Basa Malaysia - Basa Arab

اللانولين دهن الصوف
280 yuta pamicara
ru

Pamertal Basa Malaysia - Basa Rusia

ланолин
278 yuta pamicara
pt

Pamertal Basa Malaysia - Basa Portugis

lanolina
270 yuta pamicara
bn

Pamertal Basa Malaysia - Basa Bengali

lanolin
260 yuta pamicara
fr

Pamertal Basa Malaysia - Basa Prancis

lanoline
220 yuta pamicara
ms

Basa Malaysia

lanolin
190 yuta pamicara
de

Pamertal Basa Malaysia - Basa Jerman

Lanolin
180 yuta pamicara
ja

Pamertal Basa Malaysia - Basa Jepang

ラノリン
130 yuta pamicara
ko

Pamertal Basa Malaysia - Basa Korea

라놀린
85 yuta pamicara
jv

Pamertal Basa Malaysia - Basa Jawa

Lanolin
85 yuta pamicara
vi

Pamertal Basa Malaysia - Basa Vietnam

mở lông trừu
80 yuta pamicara
ta

Pamertal Basa Malaysia - Basa Tamil

தோல் பூச்சுக்கான ஆட்டுக் கம்பளக் கொழுப்பு
75 yuta pamicara
mr

Pamertal Basa Malaysia - Basa Marathi

lanolin
75 yuta pamicara
tr

Pamertal Basa Malaysia - Basa Turki

lanolin
70 yuta pamicara
it

Pamertal Basa Malaysia - Basa Italia

lanolina
65 yuta pamicara
pl

Pamertal Basa Malaysia - Basa Polandia

lanolina
50 yuta pamicara
uk

Pamertal Basa Malaysia - Basa Ukrania

ланолін
40 yuta pamicara
ro

Pamertal Basa Malaysia - Basa Romawi

lanolină
30 yuta pamicara
el

Pamertal Basa Malaysia - Basa Yunani

λανολίνη
15 yuta pamicara
af

Pamertal Basa Malaysia - Basa Afrikaans

lanolin
14 yuta pamicara
sv

Pamertal Basa Malaysia - Basa Swedia

lanolin
10 yuta pamicara
no

Pamertal Basa Malaysia - Basa Norwegia

lanolin
5 yuta pamicara

Trèn migunakaké lanolin

TRÈN

KEKAREPAN PANGGUNAN ARAN «LANOLIN»

Dhasar kekarepan panggolékan lan kagunaan kang umum saka lanolin
Daptar dhasar panggolékan kang dilakoni dening pangguna kanggo migunakaké Basa Malaysia bausastra online kita lan gupita kang asring digunakaké nganggo tembung «lanolin».

Tuladha kang kagunakaké ing sastra Basa Malaysia, pethikan lan warta babaganlanolin

TULADHA

BUKU BASA MALAYSIA KAKAIT KARO «LANOLIN»

Temukaké kagunané saka lanolin ing pilihan bibliografi iki. Buku kang kakait dening lanolin lan pethikan cekak kang padha kanggo nyediyakaké panggunané ing sastra Basa Malaysia.
1
Fisher's Contact Dermatitis - Halaman 294
Lanolin Lanolin (wool fat, wool grease, wool wax, wool alcohol, and adeps lanae anhydrous) and its various esters, fatty acids, and aliphatic alcohols are used in many topical medicaments and cosmetics. Lanolin is a natural product obtained ...
Robert L. Rietschel, ‎Joseph F. Fowler, ‎Alexander A. Fisher, 2008
2
Dry Skin and Moisturizers: Chemistry and Function - Halaman 260
The ancient Greeks (circa 700 B.C.) extracted lanolin by boiling the fleece in water. Methods of recovering and refining have been improved to remove dirt, detergents, and other unwanted contaminants." The degradation products of wool wax ...
Marie Loden, ‎Howard I. Maibach, 1999
3
CRC Handbook of Food, Drug, and Cosmetic Excipients - Halaman 225
LANOLIN I. REGULATORY CLASSIFICATION Lanolin and lanolin anhydrous are classified as ointment bases. Lanolin alcohol is used as an emulsifying and/or solubilizing agent. II. SYNONYMS Wool fat III. AVAILABLE FORMULATIONS A.
Susan C. Smolinske, 1992
4
Chemical Tradename Dictionary - Halaman 203
LanobaseSE. [Lanaetex Prods.] PEG-6, PEG-32, PEG-75 lanolin blend, Lanocerin®. [Amercbol] Lanolin wax; w/o emulsifier, emollient, conditioner used in cosmetics. Lanofoam. [Lenmar] Antifoams. Lanogel®. [Amerchol] Ethoxylated lanolin ...
Michael Ash, ‎Irene Ash, 1997
5
Handbook of Cosmetic Science and Technology - Halaman 404
Lanolin Lanolin (Table 2) [8,9] is extracted from sheep wool grease; it is a complex mixture of esters of high molecular weight lanolin alcohols (aliphatic alcohols, sterols, and trimethyl sterols) and of lanolin acids; free lanolin alcohols, acids, ...
André O. Barel, ‎Howard I. Maibach, 2001
6
Contemporary Halakhic Problems - Halaman 77
Lanolin is the purified form of a secretion that forms a grease or waxlike coating on the fleece of sheep. It is generally obtained by scouring raw wool in a soap solution and centrifuging the solution in order to recover the grease. The grease is ...
J. David Bleich, 1989
7
The Complete Beauty Bible: The Ultimate Guide to Smart ...
LANOLIN Lanolin has long been burdened with the reputation for being an allergen or sensitizing agent. That has always been a disappointment to formula- tors because lanolin is such an effective moisturizing agent for skin. A recent study in ...
Paula Begoun, 2004
8
Handbook of Cosmetic Science and Technology, Third ...
Lanolin Lanolin is extracted from sheep wool grease; it is a complex mixture of esters of highmolecular-weight lanolin alcohols (aliphatic alcohols, sterols, and trimethyl sterols) and of lanolin fatty acids. Free lanolin alcohols, acids, and lanolin ...
André O. Barel, ‎Marc Paye, ‎Howard I. Maibach, 2009
9
Skin Care and Cosmetic Ingredients Dictionary - Halaman 211
Lanolin's comedogenicity potential is increasingly debated as some researchers believe it to be inaccurate, especially when lanolin is used in an emulsion. Lanolin is a sheep's wool derivative formed by a fat-like viscous secretion of the ...
M. Varinia Michalun, ‎Joseph DiNardo, 2014
10
Allergic Reactions to Drugs - Halaman 353
ma patients, the main offenders among therapeutic agents were coal tar 4.3%, wood tar 4.0%, balsams 3.2%, neomycin 3.0%, balsam of Peru 2.4%, lanolin and derivatives 2.3%, and wool alcohols 1.6%. These differences between reports ...
Alain L. de Weck, ‎H. Bundgaard, 2012
KAITAN
« EDUCALINGO. Lanolin [online]. Kasedya <https://educalingo.com/jv/dic-ms/lanolin>. Jun 2026 ».
Undhuh app educalingo
JV